ARBETA HOS OSS

ARBETA SOM BARNVAKT

För att arbeta hos oss du behöver ha stort intresse för arbete med barn, att vara ansvarsfull och pålitlig person samt tycka om att hjälpa andra.
Använd kontaktformulär för barnvakter för att lämna din ansökan till oss.
Har du redan någon familj som vill att du jobbar hos dem via Ekerö Barnvakt AB? Meddela gärna oss om detta är aktuellt så hjälper vi till med resten.
Vi uppskattar när våra barnvakter tar egna initiativ och visar intresse för att göra det lilla extra.

SKICKA ANSÖKAN

OBS!
Innan du fyller i och skickar detta intresseanmälan till oss vi ber dig att lägga tid på att fylla i blanketten för registerutdrag och skicka den till angiven adress hos polisen.

Öppna blanketten

Denna blankett självklart går att fylla i efter att du få inbjudan till intervju. Men i fall du ordnar dem papper innan intervjutillfälle, du sparar din tid som i sin tur ökar dina chanser att få börja med uppdraget snarast. Svaret från polisen få du tar med dig till eventuella intervju, skicka till oss via post eller lämna på vårt kontor.

OBS! det ska vara i oöppnat kuvert. Vi behöver få ditt registerutdrag till oss innan du möter familj för första prova-på-träff.

Alla uppgifter nedan är önskvärt att du fyller i för att din intresseanmälan till oss blir komplett.Körkort*:
JaNej

Har du erfarenhet/intresse att utföra pedagogiska arbete för barn om behovet uppstår:

JaNej

Om du svarat ”ja” kryssa i en eller flera alternativ nedan:


Vilka dagar/tider du kan arbeta som barnvakt?

Bifoga bild


Information om hantering av personuppgifter:
Då du sänder detta formulär till oss, kan din e-postadress komma att automatiskt bli inlagd i vårt kund- och intressentregister. Om du INTE vill få din adress inlagd där, kan du ändra nedan till "NEJ, Tack!" så sker ingen lagring.

Nej, Tack

Jag har tagit del av informationen om hantering av personuppgifter:

Meny